WORKSHOP Reformania 23/4

Reformania är workshopen för dig som vill träna pilates i reformer och som vill testa ett magiskt bra träningskoncept! 

Reformern är den mest populära pilatesmaskinen och älskas av träningsentusiaster världen över. Träningen är en kombination av styrka, uthållighet, kondition, balans och smidighet och utförs liggande, sittande, stående och hoppandes på Reformern. Häng på denna roliga och intensiva workshop med 3 reformerklasser på olika teman öppen för såväl nybörjare som vana utövare.

10.00-10.45 Reformer Soft flow

På denna klass tränar du med fokus på flexibilitet och mjukhet. En klass som bygger på sköna flöden, rörlighetsträning och på att lirka igång kroppen. En toppenstart för hela kroppen inför kommande klasser!

11.00-11.45 Reformer Balance boost

På denna klass får du leka med balanser både på reformermaskinen och i kombination med redskapet bosu och wobblies. Du utmanar balanssinnet och tränar djup stabilisering av hela kroppen.

12.00-13.00 Reformer Energy power

På denna klass får du fart och fläkt med fokus på styrkebaserade övningar för armar och bål samt pulshöjande hopp och plyometriska inslag. Här drillas du igenom ett kraftfullt träningsupplägg med spänst och intensitet. Reformerträning utan uppehåll för energisk vitalitet! Klassen avslutas med dynamisk och välgörande stretch.

Datum: Söndag 23 april kl.10.00-13.00
Pris: 900 kr
Kursledare: Emma Cowan och Micol Mantini

Anmälan är bindande och återbetalas endast vid uppvisande av läkarintyg.
Om du har friskvårdsbidrag genom exempelvis Epassi kontakta oss på anmalan@pilatescomplete.se så hjälper vi dig med registrering innan köp.

 

Anmälan

E-post
Personuppgifter

Deltagare