Self Care Saturday - lördagsbrunch med träning och föreläsning 26/11

Varmt välkomna till SELF CARE SATURDAY - en två timmars lördagsbrunch med träning och föreläsning tillsammans med Jasmin och Linda. Vi startar med en skön flödande Self Care-klass som efterföljs av god brunch och föreläsning om hur man når bättre hälsa med genomtänkta rutiner. En skön lördag bara för dig!

11.00-11.45 Self Care-klass med mjuka flöden

Ta chansen och mjuka upp kroppen och bjud in till mer flöde och cirkulation genom rörelser som återkommer i olika positioner på mattan. Jasmin guidar dig genom flödande och mjukgörande pilatesserier med fokus på genomrullningar, rotationer, artikulationer och sidoböjningar som hjälper till att släppa på spänningar och stelhet och ger ökad närvaro. 45 minuters "self care" med fokus på flexibilitet och elasticitet.

12.00-13.00 Föreläsning - Ta kommando över din vardag & nå bättre hälsa med genomtänkta rutiner.

Med Lindas guidning får du möjlighet att tydliggöra för dig själv vem du vill vara, och vilka vanor och rutiner du vill ha mer utav i ditt liv både privat och i ditt arbete för att må lite bättre och vara lite mindre stressad och lite mer effektiva. Du får arbetsuppgifter där du ska fundera över frågeställningar kring din egen hälsa och få punkter som du kan arbeta vidare med efter workshopen. Den här workshopen handlar om att ta tillbaka styrkraften och kommandot över vardagen och dina rutiner så att du kan styra dem i riktning mot en bättre hälsa och mindre vardagsstress istället för tvärtom.

I samband med föreläsningen bjuds du även på en enklare brunch med välgörande och näringsrika healthy treats för både kropp och själ.

Datum: Lördag 26 november kl.11.00-13.00
Pris: 650 kr inkl. brunch
Tränare: Jasmin Salhi & Linda Ahlgren

Anmälan är bindande och återbetalas endast vid uppvisande av läkarintyg.

 

 

 

Anmälan

E-post
Personuppgifter

Deltagare