Workshop Pilatesmania 6 mars

Pilatesmania är workshopen för dig som älskar att träna pilates och vill ha det lilla extra, men passar också dig som är en äkta träningsfantast och vill testa ett nytt träningskoncept eller dig som bara är nyfiken på om pilates kan vara en tränimngsform för dig att börja med. 
Modern pilates utförs i olika tempo, med varierade redskap och i många olika positioner, på den här workshopen med Jasmin och Linda får du testa allt!

Movemania bjuder på pilatesträning med massor av redskap! Pilatesbollen är det mest välkända pilatesredskapet, men de klassiska övningarna blandas här upp med både yogisk stretch och styrkefitness. Gummiband och pinne är traditionella träningsredskap på gymmet som i den här workshopen används tillsammans med barren för en mer flödande träning. Ancle tubings är elastiska band som ofta nyttjas för att öka core- och benutmaning och på den här workshopen bjuds du på en stående serie med bandet på ett ganska dansant sätt!

Välkommen att testa pilates med Jasmin & Linda på denna roliga och intensiva workshop med 3 pilatesklasser på olika rörelseteman!

09.00-09.45 Pilates BOLL
På boll-klassen tar Linda med dig på ett programupplägg som är hämtat både från pilates och yoga men också från klassisk styrketräning. 
Bryggor, balans och benböj!  

10.00-10.45 Pilates BARRE
På flex/pole-klassen ger Jasmin dig en nytänkande genomkörare där övningarna är hämtade från både reformern och övriga pilatesmaskiner. 
Nytt, spännande och överraskande!  

11.00-12.00 Pilates TUBES
På ancle tubings-klassen bjuder Jasmin och Linda dig gemensamt på sina favoritövningar sammansatta i serier och slutligen ett längre flöde.
Brinnande ben, bak och bål!

Datum: Söndag 6 mars kl. 09.00-12.00
Pris: 900 kr
Tränare: Jasmin Salhi & Linda Ahlgren

Anmälan är bindande och återbetalas endast vid uppvisande av läkarintyg.

Anmälan

E-post
Personuppgifter

Deltagare