EVENTKLASS - Flexband och friska bad 10 feb

Det sägs att det aldrig är kallt på västkusten, bara friskt! Välkommen till det friskaste eventet den här vintern, först en Flexband-klass ute vid havet, sen ett kallt... nej, just ja... friskt! bad.

Linda peppar dig igenom ett stående pilatesprogram med flexband som inte bara gör dig ordentligt varm utan också riktigt stark - inifrån och ut. Flexbandet är ett av de bästa och enklaste träningsredskapen.  Det tar ingen plats, är lätt att bära med sig i väskan, på löpturen i skogen eller ta med på resan. Bandet går att använda till mängder av styrkebaserade övningar som du får testa på den här klassen och hänga med på efter bästa förmåga. Vi gör benböj, utfallssteg, axelpressar och sidoböjningar, vi tränar upp styrkan i magen med stående hundreds och böjer ryggen med breast strokes och back extensions. Det finns oändliga med variationer på effektiva övningar med flexbandet!

Efter klassen och några förberedande andningsövningar kan alla som vill ta ett friskt bad i havet!

Om du är rutinerad vinterbadare kliver du i och badar som du är brukar göra, inga konstigheter. Är du novis bland kalla bad har du möjlighet att bli guidad av Linda som lugnt och tryggt tar dig igenom badet steg för steg så att du stolt kan kliva upp ur vattnet med nyvunnet självförtroende!

Efter badet ( eller direkt efter träningen för dig som inte vill bada) bjuds du på varmt te. Tillsammans njuter vi av frisk luft, rent vatten, stärkande träning, trevliga människor och vackra vyer.

Varmt välkommen!

Datum och tid: Torsdag 10 februari kl. 15.00 - 16.00
Tränare: Linda Ahlgren
Plats: Hovåsbadet
Pris: 350 kr ( Vill du köpa ett eget flexband med dig hem finns de till försäljning för 149 kr/ st vid eventet)

Anmälan är bindande och återbetalas endast emot uppvisande av läkarintyg.

 

Anmälan

E-post
Personuppgifter

Deltagare