Stark Balans - Föreläsning 25 september

Ulrica Norberg står med fötterna stadigt på jorden efter att ha genomlevt stora utmaningar vilka hon valt att använda som energi och erfarenhet till att vässa sin nyfikenhet och kunskapsinhämtning i olika riktningar, för att nu stå med fötterna både i vetenskap och andlighet. Som journalist och yogalärare väver hon samman vetande, utforskande, accepterande och att uppleva, vilket hon menar är det enda sanna för att komma vidare i livet. Nu kommer hon till Pilates Complete för att dela med sig av visdom, vetenskaplig forskning och praktisk träning för att vässa våra inre muskler att bli mer stabila. Så vi kan leva, Mer i närvaro och hög hälsa.  

För ett medvetet liv, krävs en närvaroökning i varje andetag. Andningen är bryggan mellan vårt fysiska och psykiska jag samt det element som gör det möjligt för kroppen, själen och sinnet att förenas i en helhet. Yogans filosofi menar att det är i pausen mellan två andetag som vi kan komma i kontakt med vår intelligens och vårt medvetande. Att det är i mellanrummet alla svaren finns, kontakt kan skapas, sammanhang formas. Och genom att öka pausernas längd får vi mer utrymme att reflektera och tänka efter.

Du får möta Ulrica Norberg, författare, yogalärare och andningstränare som har studerat andningens kraft i snart 30 år.

I hennes bok ANDAS -Livet händer mellan två andetag, berättar hon om denna inre superkraft vi vet alldeles för lite om men som vi bär runt på. Redo att utforskas och tränas upp. Välkommen till dessa tillfällen där du kan koppla upp dig på kraften i ditt nervsystem, öka din cirkulationskraft samt få tillgång till en mängd kloka verktyg för att stärka dig själv inifrån och ut.

FÖRELÄSNING STARK BALANS Fredag 25 september 

16.45-18.00 Föreläsning Stark Balans–. Föreläsning om att stärka sin hälsa inifrån och ut. Ulrica pratar om vikten av andning samt om varför vandring är det mest välgörande för hela människan.

Bubbel och mingel på terassen. Ulrica signerar sina böcker ANDAS och NOMAD för dig som vill köpa ett exemplar eller redan har köpt hennes böcker.
 

Datum: Fredag 25 september 
Tid: 16.45-18.00
Pris: 650 kr (För både Föreläsning och Workshop 1200 kr)
Kursledare: Ulrica Norberg

Anmälan är bindande och återbetalas endast vid uppvisande av läkarintyg. 

OBS! Om du vill boka både Workshopen Andningens Intelligens och Föreläsningen Stark Balans går du in och bokar detta under Workshopen Andningens Intelligens.

Anmälan

E-post
Personuppgifter

Deltagare