Eventklass Garuda Flow

Under våren erbjuder vi ett gäng med eventklasser för dig som vill utveckla dig i din träning ytterligare eller för dig som vill testa något nytt. Klasserna är öppna för alla och du behöver ej ha tidigare erfarenhet ifrån tekniken.

Häng med på denna masterklass i Garuda med Jasmin Salhi - flödande, stretchande och mjuka rörelsesekvenser på mattan inspirerade av yoga, pilates och tai chi. Ett ypperligt tillfälle för dig som vill sträcka ut och öppna upp runt axlar, höfter och öka smidighet och flexibilitet eller för dig som är ny och vill prova Garudatekniken.

Fokus ligger på flöde, rytm och variation. Du rör dig i serier med mycket roteringar och genom rörelser som ger en ökad styrka, flexibilitet, koordination och uthållighet. Målet är att släppa på onödiga spänningar i kroppen och att bli av med stelhet och stagnation. Resultatet är en starkare och smidigare kropp med förbättrad hållning och ett lättare sinne.

Datum: måndag 18 maj
Tid: 18:15- 19.10
Tränare: Jasmin Salhi
Pris: 350 kr

Obs! Begränsat antal platser med max 10 deltagare/klass.Bokning är bindande och återbetalas endast vid uppvisande av läkarintyg.

 

Eventklasser under våren 2020:

18 maj Garuda Flow - flödande och stretchande garudaklass inspirerade av yoga, pilates, tai chi och dans med Jasmin Salhi

27 maj Breathe in, breathe out - gör dig medveten om ditt andetag och lär dig olika andningstekniker med Linda Ahlgren

1 juni Shoulder Stability - pilatesklass med fokus på övningar för stabilitet, styrka och rörlighet runt skuldra och axelparti med Natalia Ersöz

11 juni Burning Barre - Pilates och styrketräning vid barren som får det att bränna i musklerna med Emma Cowan.

 

Anmälan

E-post
Personuppgifter

Deltagare