Handstand 202 Flex v.13

Kursen är för dig som har grunderna i handstående och vill vässa din teknik! Du får lära dig fler benpositioner och hur du börjar jobbar med assisteringar. Kursen har också fokus på rörlighet, eftersom det är en stor del i att komma vidare och utvecklas genom olika ben och balansövningar. Mellan handstående jobbar vi med mobilitet och djupare stretching.

Viktigt! Vi förbereder noggrant och du behöver ingen förberedelse. Du får göra handledsrutiner, plankor, balans, styrka och rörlighet för både armar och ben. Vi jobbar stående, sittande, liggande och självklart även upp och ner. Du får garanterat personliga feed back och assisteringar som gör att just DU utvecklas till nästa nivå.

Kursledare är Elaine De Souza. Inspiratör och tränare på heltid med stor erfarenhet, kreativitet och energi. Med Elaine De  Souza Yoga och One Yoga kan du fördjupa din Yoga med Kurser, Events, Private Yoga, Yoga Resor  och Lärarutbildningar. Med enkla principer kan du omedelbart börja utveckla din egen träning från nybörjare till avancerad, och du lämnas utrymme att anpassa efter din egen individuella förmåga och önskan och personliga stil. Instagram @_elainedesouza @oneyoga.se

Kursstart: v. 13-19, Tisdagar med start 24 mars kl.19.00
Antal kurstillfällen: 7 ggr á 90 minuter
Pris: 2900 kr
Kursledare: Elaine de Souza

Anmälan är bindande och återbetalas endast vid uppvisande av läkarintyg.

 

Anmälan

E-post
Personuppgifter

Kursval och deltagare